Start    Senaste nytt    Om     Portfolio     Priser     Referenser    Kontakt     Blogg     Kundsidan        Copyright Info    
© by GöranFoto  2015
Version 2015-04-03
Hundfotografering

Om du är intresserad av att få din hundfotograferad.
Mig hittar du på Värmdö i Stockholms Skärgård samt tidvis i Gäddede Norra Jämtland men kan resa en bit mot reseersättning.

Jag fotar allt från porträtt till springbilder eller på någon tävling. Miljön får du bestämma själv, jag kan rekomendera utomhus och bästa vädret är när det inte är för mycket sol men ändå ljust.

Om det är så att du har någon fråga eller vill du ha mer infomation som jag inte tagit upp, då kan du skicka ett mail till mig.
Har du någon fråga angående priserna eller har du någon annat prisförslag så maila via kontaktsidan.
Göran Blom heter jag, och bosatt på Värmdö, Stockholms Skärgård och tidvis i Gäddede Norra Jämtland
Jag var stolt husse till en hund (norrbottenspets) som tog upp 90% av min energi, älskar att promenera, träna och jaga med min livskamrat. Det var passionen till hundar som fick mig att börja fotografera annat än som bara en hobby, jag märkte att det var många som ville ha fina fotografier på sina fyrbenta vänner.

Tyvärr gick min hund/jaktkompis bort i cancer 2014-02-15 (som inte gick att operera)

Ganska snabbt märkte jag dock att jobbet blev enformigt och ville utöka min passion och fotografera vad som än begärs av mig, vilket är det ultimata för mig!
Fotografering är något som jag brinner för, jag har fotograferat så länge jag kan minnas, både för privat bruk och för andra personer.

I början (1962 var det analogt) och det tog mycket tid i mörkrummet. Det var bara för ett år sedan som jag började fotografera digitalt med en Canon 550D och insåg att detta är det jag vill hålla på med, jag köpte för ett tag sen fler objektiv/blixtfotoutrustning proffsstativ + diverse andra bra att ha prylar som jag fotar med nu. Jag fotograferar gärna allt mellan himmel och jord, kameran får alltid hänga med!

Bilder för mig är stunder och känslor som lyckats fångats på bild, jag ser bilden framför mig innan jag tar den.
Fotar jag människor och porträtt är det din personlighet som kommer fram genom bilden, det är viktigt för mig att du som är framför kameran känner dig bekväm och avslappnad.

Något annat jag brinner för är bildredigering. Jag har stor erfarenhet i Adobe programmen och sitter gärna med bilder i timmar och tar fram olika typer av resultat. Just nu jobbar jag i Adobe Photoshop CS5 och redigerar gärna bilder som jag tagit på er, vare sig det gäller retuschering av utséende eller redigering av ljus, kontrast och färg.

Mitt företag är grundat 1972 och har F-skatt samt är aktivt i momsregistret
Hundfotografering

Hundfotografering

0705 700 198
Fotograf Göran Blom
Jag fotograferar din hund enligt dina egna önskemål
Miljön får du bestämma själv, jag rekomenderar utomhus.

Hundfotografen